“Bugün yürüme sırası Su İşlerinde mi?”

“Bugün yürüme sırası Su İşlerinde mi?” “Bugün yürüme sırası Su İşlerinde mi?”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın siyasi ikbali için 4 yılda iflas noktasına getirdiği Bolu Belediyesinde, yönetim kadrosunu da eş, dost ve kuzenlerden kurmasının sıkıntısını Bolu Halkı çekmeye devam ediyor.

Başkan Yardımcıları ile birlikte siyasi ikbali için Ankara’ya yürüyüşüne devam eden Tanju Özcan, bu gün de Bolu Halkına susuzluğu uygun gördü.

Sabahtan bu yana Sağlık, İhsaniye, Gölyüzü Mahalleleri başta olmak üzere Bolu’nun büyük bir kısmında evlerdeki çeşmelerden su akmazken, bilgi almak isteyen Bolulular ise Belediyeye ulaşamıyorlar.

Su kesintisi ihbarı bırakmak isteyen Bolulular, Belediyenin ilgili telefonlarına ulaşamazken, bu saate kadar da Bolu Belediyesinden suların neden kesik olduğuna ve ne zaman tekrar geleceğine dair resmi bir açıklama gelmedi.

Bize ne Başkan senin göbeğinden…!

Bolu Halkı sabahtan bu yana susuzluktan kırılıp, Belediyeye de ulaşamamanın stresini yaşarken, tam da bu saatlerde Bolu belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yaptığı sosyal medya paylaşımı, vatandaşı çileden çıkarttı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geçmiş dönem Başkanı Melih Gökçek ile sosyal medya üzerinden takipçi kasma derdinde olan Tanju Özcan; “Seni montajcı seniiii

Az önce göbeğimin çapını ölçtüm; 

102 cm. 

Ortalama Türk erkeği…

Siyasi fosil @06melihgokcek , senin toplam çapın kaç?” sözleriyle sosyal medya paylaşımında bulundu.

Öte yandan Bolu Belediyesi personelinin zorla ve baskı ile yürüyüşe götürüldüğü iddialarının ayyuka çıktığı bugün, merak edilen soru ise; “Bugün yürüme sırası Su İşlerinde mi?” oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler